Totaal opgehaald

Wij hebben in totaal al € 1.803 opgehaald!
Steun onze projecten en doneer aan onze club.

Doneer nu

VPG Lis Hartel

VPG Lis Hartel is een manege voor ruiters met een kleinere of een grotere beperking. Ons doel is het aanbieden van een plezierige en bereikbare vorm van sport voor mensen met een beperking.

Paarden houden is duur. Dat weet iedereen. Om voor onze ruiters de lessen laagdrempelig en financieel haalbaar te houden zijn wij afhankelijk van fondsen en sponsoring.Dat laatste kan natuurlijk via deze pagina. Door uw steun kunnen wij onze ruiters op wekelijkse basis blij blijven maken. 

Wat willen we voor elkaar krijgen?

project is afgelopen
Projectfoto van project Nieuw manege paard
90% Nieuw manege paard

Nieuw manege paard

Door omstandigheden hebben wij afscheid moeten nemen van ons manege paard Seth. Gelukkig hebben wij een lieve nieuwe eigenaar voor hem kunnen vinden en wordt hij hopelijk erg gelukkig in zijn nieuwe wei.  We hebben nu wel weer een stal leeg en omdat wij écht alle paarden nodig hebben om de lessen te kunnen doen iedere week, zijn we nu weer op zoek naar een nieuw manege paard. Die moeten natuurlijk aan strenge eisen voldoen en kosten dus ook veel geld. Wie helpt ons genoeg geld te verzamelen om dit voor elkaar te krijgen??

Wie spannen zich al in?

Bekijk alle acties

Laatste donaties

Bekijk alle donaties

Mirella saffrie

14-06-2015 | 12:35 Aan: Ruben's actiepagina

Anoniem

09-06-2015 | 14:07 Aan: Nieuw manege paard

Resultaat van 27 april!

27/04/2015 19:38 uur

Nieuwsfoto Vandaag hebben wij een hele gezellige dag gehad op de Koningsmarkt in Doorn!
Helaas was het niet super druk, dus hebben wij maar net ons streefbedrag gehaald van 50 euro.  In het heerlijke zonnetje hebben wij kleding verkocht en ook een aantal mensen enthousiast gemaakt voor onze...