Wat is een actie?

Je kunt je op verschillende manieren inzetten voor een project. Door zelf rechtstreeks een donatie te doen of door een actie te starten. Dat wil zeggen dat je iets organiseert, alleen of met je team, waarmee je geld ophaalt voor het project van jouw vereniging.

Een actie kan van alles zijn
Denk aan een sponsorloop waarbij je jezelf laat sponsoren voor ieder rondje dat je loopt. Familie en vrienden willen over het algemeen wel een bijdrage geven voor jouw inspanningen. Ben je niet zo heel sportief? Geen probleem! Je kunt ook iets bakken of knutselen wat je vervolgens weer kunt verkopen voor het project van jouw club. Warme oliebollen, vrolijke kerstkaarten of een romantisch valentijnsgedicht. Je kunt het zo gek niet bedenken!

In competitie met je teamleden!
Een actie kun je heel eenvoudig starten via de knop 'Kom in Actie'. Wanneer je een actie met je team start heb je op steundeclub.nl een teampagina tot je beschikking maar ook een persoonlijke pagina. Zo kun je bijhouden welk teamlid voor de meeste inkomsten zorgt. Dit maakt het lekker competitief en je kunt er eventueel een leuke beloning aanhangen voor de persoon die het meeste geld weet op te halen.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een leuke actie? Bekijk dan onze lijst met actievoorbeelden